Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Eldenroot asi myslel něco jako je na dálnici pro zvěř aby tam třeba byla louka od niz by vedla cesta nebo mesto, tohle je dobry, ale spis jako sirsi most
endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
(14.1.2015, 11:56)peťul Napsal(a): Myslím že klidně 6 kartiček. Je jesné že hra s těmito kartičkami bude úplně jiná a budou nastávat asi velké boje o louky :)
Ještě by se hodil nějaký most přes cestu :)
to staci pouzit ten kopecek pres cestu....
(14.1.2015, 10:09)Eldenroot Napsal(a): @Chmura - uděláš několik verzí? Je to vůbec možné? Nevím zdali existuje nějaká další kartička s hradem, která by umožnila toto přemostění :)
- přes řeku
- a viz obrázky v příloze
ja to budu delat vsechno muhehehe :D ps to mesto s trojmostem by bylo asi lepsi kdyby byla videt spis ta vezicka v hradbach a ne mostni pilir :D
(16.1.2015, 0:40)Chmura Napsal(a):
(16.1.2015, 0:20)peťul Napsal(a): Mě by se líbila ještě nějaká takováto kartička, podle mě by vypadala líp než ten kopec: :)
Ohledně toho množství budou asi opavdu 4 kartičky stačit. Osobně jsem pro 2., 3. a 6. kartičku.
Dobře předělám to.
Teť mimo mísu Vlci (Wolfs) vloženo do sekce Rozšíření pocházející od uživatelů fóra můžeš to smazat z diskuze a ze sekce Rozšíření smazat [ROZŠÍŘENÍ] Wolfs (Vlci) od Šmouly je tam jen pár kartiček, které posloužily k mojí inspiraci.
(16.1.2015, 0:36)Luky170 Napsal(a): ...tohle mě též napadlo před pár dny...sice dost amatérsky jsem vytvořil tuhle kartičku...ale říkám si že bych ji trochu předělal ať pasuje k ostatním kartičkám. ..řekněme že to je verze 1.0. ;)
Můžu ukradnout nápad a vložit do rozšíření "LOUKA (Nadchod-tunel)"?
Pak by karty rozšíření "LOUKA (Nadchod-tunel)" vypadaly takhle...
Může být? Napadá někoho lepší název?
a co celkově nadchody?