Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
1.11.2015, 15:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 4.11.2015, 1:24 uživatelem Chmura.
Důvod úpravy: Změna názvu příspěvku
)
Zahraniční obchodníci
Je tu další můj nápad Upravit grafiku karet k rozšíření k rozšíření Zahraniční obchodníci (Foreign Traders). O co tedy půjde: 1. Karty mě přídou celkem nekvalitní - takže celkově předělám grafiku. 2. Rozlišující ikona spíše svádí k zařazení k erbúm než k obchodníkům. (vím na štítě je mince - ale to zjistíte až po použití "lupy" :) ) - Navrhuju tady použít ikonu měšce jako symbolu obchodu. V příloze máte obrázek se všemi ikonami: 1. - Štít s mincí (stará ikona). 2. - Měšec bez symbolu dolaru. 3. - Měšec se symbolem dolaru. Tak co vy na to?
Chmura
když už, tak 2.) a co zkusit třeba tři sloupce minci, nebo váhy s penezy a zbozim? symbolem obchodniku byvaly i lode
endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
1.11.2015, 21:42
Možnost č. 2 - dolary mi do Carcassonnu prostě nesedí, leda symbol "C" jak jej známe z krabice Carcassonnu
A co takovej měšec ? Nechci být zlý, ale ten tvůj z toho nějak vyčnívá...Nevím, ale nevím jak tam bude vypadat ten "můj"
, třeba to bude horší ...jen přidávám
(1.11.2015, 22:10)šmoula Napsal(a): A co takovej měšec ? Nechci být zlý, ale ten tvůj z toho nějak vyčnívá...Nevím, ale nevím jak tam bude vypadat ten "můj" Jo jo největší pakárna je sehnat dobrej obrázek! :( Díky za snahu :) . Jak to vypadá posuď sám! Chce to prostě a jednoduše kreslený obrázek s černými kontůrami, který zapadne celkově do grafiky hry. No jo, ale kde ho vzít! :(
Chmura
1.11.2015, 23:35
Jo měla pravdu tohle beru!
Vypadá to dobře :P ! Že nechávám děkovat! :)
Chmura
2.11.2015, 8:07
(2.11.2015, 0:21)šmoula Napsal(a): Jasny -Ještě jsem udělal pokus s dalším obrázkem MĚŠCE, ale myslím, že první měšec (ten od Šmouly) je o něco lepší. obrázek v příloze. Co vy na to?
Chmura
2.11.2015, 12:58
Máš pravdu :)
|
|
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)
![[Obrázek: 3rSVIAw.png]](https://i.imgur.com/3rSVIAw.png)
, třeba to bude horší
Nemáš zač