CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Zahraniční obchodníci

téma založeno uživatelem Chmura - 1.11.2015, 15:22 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 6 Eldenroot 2 endomame 1 peťul 1 šmoula 3
Zahraniční obchodníci

Je tu další můj nápad Upravit grafiku karet k  rozšíření k rozšíření Zahraniční obchodníci (Foreign Traders).

O co tedy půjde:

1. Karty mě přídou celkem nekvalitní - takže celkově předělám grafiku.

2. Rozlišující ikona spíše svádí k zařazení k erbúm než k obchodníkům. (vím na štítě je mince - ale to zjistíte až po použití "lupy" :) )

- Navrhuju tady použít ikonu měšce jako symbolu obchodu.

V příloze máte obrázek se všemi ikonami: 1. - Štít s mincí (stará ikona).
                                                                              2. - Měšec bez symbolu dolaru.
                                                                              3. - Měšec se symbolem dolaru.

Tak co vy na to?

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
když už, tak 2.) a co zkusit třeba tři sloupce minci, nebo váhy s penezy a zbozim? symbolem obchodniku byvaly i lode
endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
Odpovědět
Možnost č. 2 - dolary mi do Carcassonnu prostě nesedí, leda symbol "C" jak jej známe z krabice Carcassonnu
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
A co takovej měšec ? Nechci být zlý, ale ten tvůj z toho nějak vyčnívá...Nevím, ale nevím jak tam bude vypadat ten "můj" Velký úsměv , třeba to bude horší Velký úsměv ...jen přidávám Usměvavý

Přiložené soubory
.png   měšec.png (Velikost: 2,99 KB / Nahráno: 1.11.2015, 22:10 / Stažení: 109x)
.png   měšec_transparentní_stín.png (Velikost: 3 KB / Nahráno: 1.11.2015, 22:13 / Stažení: 106x)
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
(1.11.2015, 22:10)šmoula Napsal(a): A co takovej měšec ? Nechci být zlý, ale ten tvůj z toho nějak vyčnívá...Nevím, ale nevím jak tam bude vypadat ten "můj" Velký úsměv , třeba to bude horší Velký úsměv ...jen přidávám Usměvavý

Jo jo největší pakárna je sehnat dobrej obrázek! :(
  Díky za snahu :) .  Jak to vypadá posuď sám!

Chce to prostě a jednoduše kreslený obrázek s černými kontůrami, který zapadne celkově do grafiky hry.
  No jo, ale kde ho vzít! :(

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
nebo ještě má přítelkyně navrhuje toto Usměvavý

Přiložené soubory
.gif   mesec_3.gif (Velikost: 11,22 KB / Nahráno: 1.11.2015, 22:43 / Stažení: 97x)
[-] 3x   Chmura, Eldenroot, peťul
Odpovědět
Jo měla pravdu tohle beru!

Vypadá to dobře :P !

Že nechávám děkovat! :)

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Jasny Mrknutí Nemáš zač Mrknutí Taky myslím, že je to cajk Usměvavý
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
(2.11.2015, 0:21)šmoula Napsal(a): Jasny Mrknutí Nemáš zač Mrknutí Taky myslím, že je to cajk Usměvavý

-Ještě jsem udělal pokus s dalším obrázkem MĚŠCE, ale myslím, že první měšec (ten od Šmouly) je o něco lepší.

obrázek v příloze.

Co vy na to?

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   peťul
Odpovědět
Máš pravdu :)
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)