CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

KALENDÁŘ AKCÍ 16. Carcassonne fórum sraz - 10.-18.8.2024 (týdenní)

téma založeno uživatelem šmoula - 23.1.2024, 15:50 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 6 Chmura 5 danka 1 Kamzik 3 Mati 6 Petr Chytka 1 šmoula 11
No mě se to každopádně líbí!

-Krásné kombinaci dobří přátelé, Carcassonne a pevnosti z 2 sv. války ...tomu se zkrátka nedá odolat! Nevinný Nevinný Nevinný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
15. sraz nám nedávno skončil a už se můžeme těšit na 16. sraz!

-Neváhejte a přidejte se k této jedinečné akci našeho fóra!

Vždyť klidná dovolená s přáteli a oblíbenou hrou je prostě ideální pro každého fanouška! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Tak nám ještě zbývá 18 dní do našeho 16. Carcassonne srazu!

-Jestli má někdo z vás čas, nebo chuť nebojte se přijet. Jedná se o akci úplně pro každého..., vítáni jsou jak úplní začátečníci, tak i zkušení hráči.

Pro každého se zde najde něco od každé Carcassonne hry či Carcassonne spin-ofu. (Bude-li někdo z vás mít speciání přání některé z Carcassonne her je nutné ji napsat do přihlašovací tabulky, jen tak budu vědět, že ji mám vzít sebou na sraz!) 

Nevím jak vy, ale já se už delší dobu těším na náš již 16. sraz a na všechny co na tento sraz přijedou! Samozřejmě můžete přijet i jen na pár dní a myslím, že velice oceníte dobrou společnost u ještě lepší hry!

-Takže neváhejte a přijeďte! Mrknutí Mrknutí Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Petr Chytka, šmoula
Odpovědět
Tak se mě podařilo z internetu "vyrazit" adresu chaty: Horní Orlice 27, 561 69 Červená Voda-Králíky
 Snad je to správně... Myslí si svoje

...no každopádně už se moc těším!

A pro ty co váhají... PROSTĚ VŠEHO NECHTE A PŘIJEĎTE!
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Petr Chytka
Odpovědět
I já se přidávám k poděkování za perfektní organizaci našeho již 16. Carcassonne srazu! Já jsem si to velice pěkně užil a jsem přesvědčen, že tento sraz patří mezi naše nejlépe vyvedené! Vždyť co si více přát, než perfektní týden s dobrými přáteli v perfektním prostředí s perfektní hrou, perfektní atmosférou, perfektním jídlem, perfektními dárečky a ještě perfektním Carcassonovým dortem a perfektním tričkem perfektním kvízem, perfektním turnajem a na závěr perfektními Carcassonovými výtvory...

Tento sraz ode mě takto obdržel více než 9 "P" (a to jsem určitě na něco zapoměl...).

-Takže velké díky za organizaci uživateli @šmoula a také vám všem co jste na sraz přijeli! Potlesk Potlesk Potlesk Potlesk Potlesk
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  KALENDÁŘ AKCÍ 19. sraz Carcassonne fórum týdenní 2026 Kamzik 12 1 168 před 8 hodin(y)
Poslední příspěvek: šmoula
  KALENDÁŘ AKCÍ 18. Carcassonne fórum sraz - 11.-17.8.2025 (týdenní) Chmura 7 243 8.8.2025, 21:09
Poslední příspěvek: Petr Chytka
  KALENDÁŘ AKCÍ 17. Carcassonne fórum sraz - Olomouc (30.4. - 4.5.2025) šmoula 19 2 712 8.5.2025, 23:06
Poslední příspěvek: Mati
  KALENDÁŘ AKCÍ 19. Mistrovství ČR v Carcassonne (19.10.2024) Chmura 16 166 24.10.2024, 17:51
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  KALENDÁŘ AKCÍ Carcassonne v Carcassonne 2024 Chmura 3 111 21.9.2024, 22:33
Poslední příspěvek: Linksux

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)