26.11.2023, 22:32
Tak jsem právě prohlížel, zda mě bude některý s termínů kolidovat z dalšími věcmi... no a už mám jasno!
Takže za mě první termín!
1. - 5. května
Chmura
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
KALENDÁŘ AKCÍ 15. Carcassonne fórum zraz 1-5 Května/Máj - BRATISLAVA 2024 Květen/Máj téma založeno uživatelem Mati - 24.11.2023, 15:44 | ... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
26.11.2023, 22:32
Tak jsem právě prohlížel, zda mě bude některý s termínů kolidovat z dalšími věcmi... no a už mám jasno!
Chmura
6.5.2024, 1:32
Moc rád bych poděkoval hlavnímu organizátorovi našeho 15. srazu! Díky Maty!
![]() -Na srazu se mě opravdu líbilo a ti i přes výhody i nevýhody veřejné herny v nákupním centru... Při všech Carcassonne soubojích vládla přátelská a kamarádské nálada, kterou si na každém srazu rád užívám, vždyť setkání s dobrými přáteli u oblíbené hry je prostě vždycky perfektní (a to i když zrovna prohrávám)! Samozřejmě, že proběhl i Carcassonne kvíz, který byl velice pěkně připraven a chvílemi jsem byl opravdu v koncích a nevěděl správnou odpověď. ![]() -Také jsem velice rád, že jsem se mohl účastnit i Mistrovství SR ve hře Carcassonne, kde vládla velice přátelská a vřelá atmosféra. Po tomto turnaji proběhl srazový turnaj, který byl tentokráte otevřen i pro veřejnost. Je pravda, že dva turnaje po sobě byla už trošku větší dávka hra Carcassonne, než jsem čekal, ale vše vynahradila velmi přátelská atmosféra každé hry. A je velkou pravdou, že se mě domů ze Slovenska ani trošku nechtělo..., ale říkal jsem si, že brzy bude další sraz! Takže ať žije naše Carcassonnové setkávání a další 16. sraz!
Chmura
Téma vytvořeno v Meetingpedii:
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Chmura
|
|
|