CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DÍLNA Kufr na Carcassonne

téma založeno uživatelem Eldenroot - 3.3.2014, 20:10 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Eldenroot 21 endomame 5 Krispe157 1 LukyBil 1 ZH6 11 Zuzana Dolínková 21
Tyjo, to je super, pěkná práce. Taky bych si chtěl něco takového pořídit. Ještě by to chtělo nějak vyřešit s tím katapultem a věží a bylo by to uplně dokonalé ;)
Odpovědět
Ahoj
to Eldenroot: mohl by si sem nahrát nějaké obrázky těch pytlíčků?
Odpovědět
(16.9.2014, 19:15)Eldenroot Napsal(a): Je to klasickej pytlik z rozšíření škola... vypadají identicky, jen mají na sobě různě barevné panáčky z Carcassonne

OK, já už jsem si taky pomalu začal dělat kufr, ale zatím mám jenom ten kufr Usměvavý Momentálně ale nemám moc možnost něco vyrábět... tak nevím kdy to budu mít hotové.
Odpovědět
No já bych se do toho už fakt rád pustil, ale bohužel nemám možnost nějak pracovat se dřevem atd.
Ale moc se mi libí jak to máš udělané Ty. Jak si to dělal?

OT: Btw. dneska jsem v Německu prolezl nějaké hračkářství a to i docela velký, s cílem, že zde najdu nějaké rozšíření, které v Čechách nemáme, ale bohužel se mi to nepodařilo... Nerozhodnutý
Asi budu objednávat :) z Hans im Glück. Máš s tím nějaké zkušenosti?
Odpovědět
A to v Žitavě někoho znáš (případně tam bydlíš), nebo si to necháváš poslat vyloženě na poštu?
Odpovědět
Tak to je paráda! Máš to fakt moc pěkný. Ten štítek na víku tý krabice je supr. Z čeho to je?
Já přemejšlím, že si koupím ten Big box 5, protože tam je to kolo osudu (

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

) a 1. a 2. rošíření, které bych vyměnil za to staré které mám, neboť tam ještě nebyly kartičky označené... A ta Řeka co tam je to je ta samá jako v rozšíření č.6? Oni jsou dva druhy tý řeky, ne?
Odpovědět
Díky. Tak to je dobré budu mít i obě řeky Usměvavý
JJ, vypadá to jako kovové. Moc pěkný!
Odpovědět
A budete se s ním někdo domlouvat? Usměvavý
Odpovědět
Ahoj,
tak zde posílám fotky jak to mám vyřešené já s uskladněním. Zatím mám vše v pytlíčkáck...
Chtělo by to s tím něco udělat. Někdo nějaké návrhy? Usměvavý

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Dík, hele nevíš jak je to s těma katarama? Ty je máš?
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)