CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Rozšířšní katapult - cena

téma založeno uživatelem Losos - 30.12.2019, 8:41 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 3 Eldenroot 3 Losos 6 PHeY 1 TomasZez 5
Ahoj, na zatrolených hrách v bazaru se tento rok objevil několikrát ještě zabalenej originál katapultu za cenu kolem 700,-
Jestli na to nespěcháš, tak bych tento bazar sledoval. Myslím že mam i kontakt na jednoho z těch co tam inzerát na katapult měli a myslím že se neprodal. Zkusím mu napsat a dám vědět.
Odpovědět
Jsi hodný, že by jsi platil i odměnu za sehnání, ale stejně bych ti dal jen kontakt ať se dohodnete mezi sebou a nešlo by to přese mě. Usměvavý
Tak to je krátká doba na to něco sehnat. Ze Zatrolenek už mi odepsal a rozšíření je už pryč.
Odpovědět
(30.12.2019, 12:03)Eldenroot Napsal(a): Každopádně Katapult se dá sehnat na bazaru, použij náš Watchdog :) kde můžeš vidět i všechny již ukončené nabídky od počátku věků :), jen si zapni filtrování navrchu stránky a uvidíš pak už sám - vyhledávání buď přes Ctrl+F nebo ve vyhledávacím poli nahoře.

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Watchdog nevím jestli je to nějaká chybka, nebo jen neumím vyhledávat, ale zobrazují se jen inzeráty od prosince. Usměvavý
Odpovědět
(30.12.2019, 12:26)Eldenroot Napsal(a): Nahoře zaškrtni políčko "Zobrazit všechny neaktuální inzeráty" a klikni na modré tlačítko lupy :)

Omlouvám se. Usměvavý Chce to jen trochu líp číst. Já to odškrtnul. Usměvavý
Odpovědět
O hodně hezčí cena, než jsi původně za to chtěl dát. Usměvavý
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Ruské pohádky-Cena! Chmura 4 1 265 8.12.2018, 16:57
Poslední příspěvek: Eldenroot
  rozšíření mor - cena 0Marty0 7 3 721 12.7.2016, 11:55
Poslední příspěvek: Ivča

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)