CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Rád bych se představil :-)

téma založeno uživatelem gowery - 18.3.2018, 21:17 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Aspera 1 Chmura 1 Eldenroot 6 gowery 3 Kamzik 2 PesBobes 1 Skubin 2 šmoula 1 Václav Pelíšek 1
Ahoj, koukám, že je to všude stejné. My jsme hrávali taky carcassonne dokud jsme byli bez dětí. Pak jsme jí na pár let odložili a vrátili se k ní až letos, kdy je dětem 6 a 4 roky. Během chvilky jsme vytahali všechna rozšíření co jsme doma měli a až na princeznu a draka se i ujala. Nejvíc nás baví katapult. Teď jsme dokoupili i poslední 2 co nám chyběla, bohužel teda v nové edici. Nyní máme díky tomu problém, protože malá zjistila, že existují růžové figurky a moc by je potřebovala. Tak se rozhodujeme zda pořídit big box a mít i minirozšíření co nemáme a nebo jen figurky.

(20.3.2018, 11:30)Skubin Napsal(a):
(18.3.2018, 21:17)gowery Napsal(a): Ahoj,
jelikož jsem tu nový, tak se chci trochu představit. Carcassone hraju asi deset let, s narozením dětí přišel trochu útlum, ale nejstarší už dorostl do věku, že se stal plnohodnotným hráčem, tak jsme se k tomu vrátili.
Mám Big box německé edice se základní hrou, dvěma velkými a sedmi malými rozšířeními. Pak jsem objevil internet a další kartičky si vyrábím, celkem nesystematicky, jak mi co přijde 

Ahoj a vítej  Usměvavý

Taky jsme s Carcassonne začali před narozením dcery, a bohužel přes den jsme si od té doby co se narodila nezahráli  Vítěz naštěstí jsme našli PC verzi, tak využíváme hodně tu a když je víkend a zrovna nejdu do prace, tak hrajeme po večerech krabicovku  Mrknutí 
Mohla bych se zeptat, kde hrajete PC verzi? Dřív jsme hráli na asobrain, ale to nám teď nefunguje a co jsem někde našla odkazy, tak jsem žádný nerozchodila.
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)