CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

DŮLEŽITÉ Aktualizace fóra
Seznam aktualizací a změn

téma založeno uživatelem Eldenroot - 9.11.2014, 21:42 |

Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 5 BugginOut 1 Bumsakalaka 15 Chmura 64 Curuj 9 Eldenroot 241 endomame 6 Fanny 1 Kamzik 3 Karmyn 2 Mati 1 Miroslav Váša 2 Mroj 2 Mutus 2 PesBobes 2 Petr Blanc 7 PetrM 7 peťul 23 Samhoov 1 skautik 1 Skubin 9 Sleepy 1 šmoula 19 Tester 2 xwinte00 2
Jen jsem se chtěl zeptat, zda lze nějak upravit nastavení upozornění, protože když jsem na titulní straně, tak kouknu nejprve doprava na soukromé zprávy. Ty si přečtu a až poté se kouknu doleva, kde na mě svítí upozornění, že si mám přečíst soukromé zprávy, které už jsem ale přečetl. Smutný

Snad je ten můj kostrbatý dotaz srozumitelný Usměvavý

A ještě takový malý detail. Chtěl jsem zaktualizovat svůj profil, ale ve sbírce není zobrazena možnost vlastnit Cadcassonne.

Ale je to fakt jen detail Mrknutí
[Obrázek: black-meeple.png] CARCASSONNU ZDAR!                    PS: Nevíte někdo o výhodném Kolu osudu/Das Schicksalsrad/Wheel of Fortune/Het Rad van Fortuin?
Připojuju se k Petrovi, též mám tento týden podobný problém.

(24.1.2019, 13:40)PetrM Napsal(a): Už nějakou dobu (cca týden) mám problém s "Nepřeštenými přáspěvky". Pořád dokola se mi tam objevují témata s příspěvky, které už mám přečtené.
[Obrázek: black-meeple.png] CARCASSONNU ZDAR!                    PS: Nevíte někdo o výhodném Kolu osudu/Das Schicksalsrad/Wheel of Fortune/Het Rad van Fortuin?
[-] 1x   Eldenroot
Zdravím,

tak mi to dnes opět zlobilo. Na úvodní stránce bylo pročítání ok, pak mi ale ještě nějaké příspěvky chyběly a tudíž jsem je rozklikl přes ty nepřečtené a zde už se mi začaly kupit...

(30.1.2019, 19:59)Eldenroot Napsal(a): Právě jsem nahrál opravenou verzi "Nepřečtených příspěvků". Kdyby to nebylo v pořádku a zase to počítadlo zlobilo, tak dehte prosím vědět a navrátím zpět do původního stavu.

Děkuji!
Jen se chci zeptat, proč se u mého profilu nezobrazuje můj avatar?
Aha, díky, zkusím to tedy doma nahrát tak, jak říkáš  Palec nahoru

(13.2.2019, 11:36)šmoula Napsal(a):
(13.2.2019, 10:04)Petr Blanc Napsal(a): Jen se chci zeptat, proč se u mého profilu nezobrazuje můj avatar?
Dle mého názoru máš špatny URL. Dáváš tam "

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

" a když to rozkliknu tak je tam error. Nejlepší je si ten obrázek stáhnout a pak jen připojit soubor. Pokud odkazuješ na jiný server, tak je jen otázka času, kdy to přestane fungovat.
Vidím, že je na tom stejně i Matěj Ollé. Server na kterým je to uloženy (

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

) nějak souvisí s tím cloudflare...není tam problém ? 
Jen chci nahlásit, že mě to dnes nějak zlobilo Smutný , viz obr...
to jsou věci... Myslí si svoje

Přiložené soubory Miniatury

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
DŮLEŽITÉ Příspěvek na provoz fóra - Mecenáš fóra ❤ Eldenroot 200 175 842 19.1.2025, 10:33
Poslední příspěvek: Eldenroot
Carcapedie - AKTUALIZACE Chmura 260 38 918 24.5.2023, 0:13
Poslední příspěvek: Chmura
  Aktualizace jádra (23.6./2021) - seznam chyb Eldenroot 5 49 26.6.2021, 13:50
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)