CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Carcassonne - Tiles & Tactics (PC + Android verze)

téma založeno uživatelem Eldenroot - 30.11.2017, 22:02 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 1 Curuj 1 Eldenroot 3 Jana.Zat 1
Pro všechny fanoušky, nástupce původní hry Carcassonne pro telefony a PC je zde!

Celým názvem se hra nazývá Carcassonne – Tiles & Tactics, představuje klasickou hru převedenou na obrazovky telefonů a PC. A to i s prvky 3D. Hrát můžete sám proti počítači, ale také online s přáteli či úplně cizími lidmi. V neposlední řadě také funguje offline hraní s přáteli na jednom zařízení, kdy si tablet či telefon předáváte. Celkově ji může hrát až 6 lidí.

Zároveň můžete hrát s hráči na počítači. Multiplayer se totiž podporuje i se Steam verzí. K dispozici už jsou také první dvě minirozšíření. A to opatství a řeky. První jmenovaný můžete získat zdarma po registraci Asmodee Digital účtu. Do budoucna se počítá s dalšími rozšířeními.

Speciální cena do konce roku 2017 je 49,-Kč! 
- odkaz na Android verzi: 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

- odkaz na PC verzi (Steam): 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

- zaregistrujte se a dostanete zdarma první minirozšíření "Opat"

Video ze hry včetně ukázky 3D prvků:

zdroj: 

Přiložené soubory Miniatury

(30.11.2017, 22:08)Curuj Napsal(a): tak preto zarezali pôvodný Carcassonne pre telefóny Myslí si svoje

Ano, byl zde o tom před časem příspěvek i s důvody. Jedním z nich byl pomalý vývoj a přidávání rozšíření včetně zastaralého přístupu od vývojářů... v neposlední řadě také ukončení práv na používání značky Carcassonne.

Tak či tak, tato verze je daleko ale daleko lepší a myslím si, že má zaručenou i lepší budoucnost (už jen z důvodu propojení PC verze a verze pro telefony).
Odpovědět
Koupil jsem si verzi na Android, mám telefon Huawei P9 lite 2017 s uhlopříčkou 5,2 palců. Hra jede pěkně a svižně, líbí se mi přepínání mezi 2D a 3D režimem. Bohužel chybí mi tak alespoň první dvě velká rozšíření, aby ta hratelnost byla lepší... velikost displeye dostatečná, ale na tabletu by to bylo určitě lepší.

Doporučuji!
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Carcassonne - digitální verze pro Android a PC Eldenroot 6 2 916 18.6.2017, 13:45
Poslední příspěvek: Curuj

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)