CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

8. rozšíření-POROVNÁNÍ EDIC

téma založeno uživatelem Chmura - 26.11.2017, 0:17 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
BigBoss 2 Chmura 17 Eldenroot 6 Karmyn 2 Mroj 5 PetrM 6 Skubin 1
Tak téhle změně taky nerozumím, když už vypustili jednu kartičku, tak mohli alespoň udělat každou jinou, jak říkáš.
Odpovědět
No u pana perníčka se toto už stalo ne? 2 karty tam byly omylem stejné.
Odpovědět
Tak u tohoto tématu myslím docela velké "novinky". Jedná se o chybu tisku!!

Polské vydání od Mindoku (informace z dubna 2018) a vydání od Z-Man jsou v pořádku (viz. obrázek)

Bohužel jsem rozšíření zakoupil hned jak vyšlo u nás a od českého Mindoku je špatná.
Navíc, narozdíl od ostatních velkých rozšíření, má výrazně odlišnou zelenou barvu - stejnou jako Oslava 15 z cundco.de

Máte někdo doma zakoupeno toto rozšíření později, že by ověřil, jak na tom je nějaká pozdější série?

Více info:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Přiložené soubory Miniatury

[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
@Chmura díky za aktivitu v tomto směru. Jen škoda, žes tam nenapsal, že rozšíření pro polský trh bylo taky v pořádku, kde to distribuuje taky Mindok. Na americký Z-Man nemusí slyšet. Na carcassonne central dokonce psal majitel, že má polskou verzi od "Mindok (CZ)". Nevím jak to Mindok má, ale na polském trhu to možná bylo později, již bez této chyby.

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Odpovědět
No je to ten příspěvek od uživatele Piasekstc, jak jsem posílal odkaz. Obrázek Polského rozšíření viz. příloha.
Jako podle těch fotek by se mohlo i zdát, že je v pořádku i ta zelená barva, která u mě nesedí. Kdybych měl jistotu, že budou tyto 2 věci v pořádku, tak bych si to i z Polska objednal, ale podle mě mi to nikdo nezaručí, aniž by to předem rozbalil. Těžko říct, co odpoví Mindok, ale nevěřím, že bude nějáká celostátní svolávačka na výměnu kartiček :) Sázím na stejnou odpověď jak minule s tím světlým rubem karet řeky II.

@Chmura  našel jsem ten důkaz, jak si potřeboval Usměvavý

[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Já tento problém vyřešil objednáním 8. rozšíření z Polska, kde byly kartičky v pořádku.
Navíc tato verze má narozdíl od té české správně zelenou barvu, takže pěkně sedí se základní hrou (viz. obrázek).
Pokud někdo plánuje koupi, doporučoval bych teda spíše polskou verzi. U německé bych se určitě zeptal, zda jsou kartičky tak jak mají být. Vzhledem k tomu, že HiG přijímá reklamace, budou tam už asi na trhu dobré i špatné verze.

[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Děti z Carcassonne POROVNÁNÍ (C2 vs C3) Chmura 3 67 27.1.2024, 17:46
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  VĚŽ porovnání 1.0 vs 2.0 Chmura 2 1 492 14.3.2017, 13:35
Poslední příspěvek: Chmura
  Porovnání KARET a FIGUREK Chmura 0 971 20.2.2017, 18:31
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)