CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Průhledné figurky

téma založeno uživatelem endomame - 19.4.2017, 1:17 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 24 Curuj 8 Eldenroot 8 endomame 10 GinBook 3 Jana.Zat 2 Miroslav Váša 1 oludek2 1 PesBobes 2 Petr Hájek 1 pripluv 16 šmoula 16
tiež sa hlásim :) sú aj iné možnosti okrem "priehladna a číra"? rozmýšlam o dvoch figúrkach na rozšírenie rozšírenia ( :D ) phantom pre 7. a 8. hráča, nejako to vymyslieť
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
Odpovědět
ked som si nechal rezať z preglejky laserom, tak im stačilo vektorové PDFko. A vedeli si to aj upraviť
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
[-] 2x   Chmura, pripluv
Odpovědět
v pondelok by som riaditeľa mohol nasekovať, ak ma niekto nepredbehne Usměvavý
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
malý error. u mňa. kupoval som set figúrok a riadeiteľa nemám Riskantní bol som v tom, že tam je. najmä, ked som figúrky kupoval po vydaní cirkusu. Je pravda, že v zozname ho uvedeného nemajú. Inak by ma zaujímalo prečo Myslí si svoje
Odpovědět
jasne. akurát u celej sady by im to mohlo byť jedno. kvôli jednej figúrke kupovať 18 ďalších. mohli na tom ešte zarobiť Vítěz
[-] 1x   borks
Odpovědět
ak máš zatvárací skener, tak to vraz rovno do neho. ale inak by imho stačila dobrá fotka na mm papieri alebo šírku a a výšku k tej fotke dať zo šubleri
Odpovědět
tak jest. vo všetkých farbách, priehľadná figúrka :)
Odpovědět
oživím tému - figurky sú komplet digitálne, tak sa dá prvotný plán realizovať? Usměvavý
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
Logo-průhledné pozadí Chmura 9 3 246 29.4.2016, 20:19
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)