CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Přírodní živly CZ v2.0

téma založeno uživatelem borks - 18.11.2016, 13:11 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 2 borks 8 Chmura 6 Eldenroot 2 Mroj 2 PetrM 1 peťul 1
No to je nádhera! Super nápad! Už jsem si myslel, že spíš na vavřínech Mrknutí !

Přihazuji kartičky s přírodními katastrofami.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   borks, Eldenroot
Odpovědět
(18.11.2016, 16:00)borks Napsal(a): Dotaz k té povodni... vymýšlel jsem právě něco podobného s městem a zajímalo by mě jak se ta tvoje kartička přikládá (když je celá pod vodou) já jsem si právě říkal, že nechám okraje původní, aby bylo vidět na co navazuje a pod vodou bude střed...

-To prosím není povodeň to je sněhová kalamita. Naštěstí nejsem autorem těchto kartiček, jsou stažené odněkud z internetu.  Přihodil jsem to jen pro inspiraci. Ale co vymyslet něco jako přívalový déšť?
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Ještě mě napadla jedna věc!

-Myslím, že by chtělo grafiku udělat tak, aby zapadla do základní hry a ne k dalším rozšířením (hory, les). Rozšíření bude tak více univerzálnější a nebude potřeba zapojovat další rozšíření. Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   borks
Odpovědět
Přidávám obrázek pro inspiraci. Mrknutí  Celkem mě zaujal obrázek tornáda a přílivové vlny! Vypláznutý jazyk

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(28.12.2017, 11:13)borks Napsal(a): přátelé nebojte se... jsem zpět :) ...omlouvám se za delší neaktivitu ale slibuju, že se do toho zase pustím (musel jsem chvilku odstavit Carcassonne na druhou kolej) rozhodně bych všem chtěl popřát mnoho úspěchů a pevné zdraví do nadcházejícího roku :)

Jsme moc rádi, že jsi nám zachoval přízeň a už teď se těšíme na tvá další rozšíření! Mrknutí

Děkujeme za tvé přání přejeme to samé i tobě s pořádnou porcí Carcassonne navrch! Velký úsměv
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   borks
Odpovědět
Já také! Byla by škoda nedotáhnou to do zdárného konce. Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)