18.11.2016, 15:25
No to je nádhera! Super nápad! Už jsem si myslel, že spíš na vavřínech
!
Přihazuji kartičky s přírodními katastrofami.
!Přihazuji kartičky s přírodními katastrofami.
Chmura
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
18.11.2016, 15:25
No to je nádhera! Super nápad! Už jsem si myslel, že spíš na vavřínech
!Přihazuji kartičky s přírodními katastrofami.
Chmura
(18.11.2016, 16:00)borks Napsal(a): Dotaz k té povodni... vymýšlel jsem právě něco podobného s městem a zajímalo by mě jak se ta tvoje kartička přikládá (když je celá pod vodou) já jsem si právě říkal, že nechám okraje původní, aby bylo vidět na co navazuje a pod vodou bude střed... -To prosím není povodeň to je sněhová kalamita. Naštěstí nejsem autorem těchto kartiček, jsou stažené odněkud z internetu. Přihodil jsem to jen pro inspiraci. Ale co vymyslet něco jako přívalový déšť?
Chmura
18.11.2016, 16:12
Ještě mě napadla jedna věc!
-Myslím, že by chtělo grafiku udělat tak, aby zapadla do základní hry a ne k dalším rozšířením (hory, les). Rozšíření bude tak více univerzálnější a nebude potřeba zapojovat další rozšíření.
Chmura
19.11.2016, 12:05
Přidávám obrázek pro inspiraci.
Celkem mě zaujal obrázek tornáda a přílivové vlny!
Chmura
28.12.2017, 11:21
(28.12.2017, 11:13)borks Napsal(a): přátelé nebojte se... jsem zpět :) ...omlouvám se za delší neaktivitu ale slibuju, že se do toho zase pustím (musel jsem chvilku odstavit Carcassonne na druhou kolej) rozhodně bych všem chtěl popřát mnoho úspěchů a pevné zdraví do nadcházejícího roku :) Jsme moc rádi, že jsi nám zachoval přízeň a už teď se těšíme na tvá další rozšíření! ![]() Děkujeme za tvé přání přejeme to samé i tobě s pořádnou porcí Carcassonne navrch!
Chmura
|
|
|