CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Carcassonne Amazonas

téma založeno uživatelem vasek2 - 22.8.2016, 18:42 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 8 CoffeeDecoy 5 Eldenroot 9 endomame 2 LukyBil 1 Petr Blanc 1 Petr Hájek 2 peťul 2 vasek2 1
Děkuji uživateli @vasek2 za informaci o nové variantě Carcassonne.

Vzhled této varianty je opravdu velmi pěkný. Mně tato varianta z části připomíná také Lovce a sběrače, na obrázku jde vidět figurka připomínající chýši a na kartičkách jsou vyobrazeny lesy, řeky a louky. Moc pěkně tam také vypadají figurky "rybářů".

Možná si svou sbírku o tuto variantu rozšířím, první ukázky vypadají moc pěkně Usměvavý
Odpovědět
Na stránkách HIG už jsou informace o této hře. Nacházejí se tam také německá pravidla, takže jsem se podíval na herní materiál:
• 65 kartiček krajiny
• 15 kartiček s Amazonkou
• 1 oboustranná startovací deska (o velikosti 2x4 kartičky) na jedné straně pro 2-3 hráče, na druhé pro 4-5 hráčů
• 25 figurek v 5 barvách
• 5 lodí v 5 barvách
• 10 táborů v 5 barvách
• 1 deska s ústím řeky
• 1 bodovací tabulka

Odkaz na HIG:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Německá pravidla:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Zvědavost o tuto variantu Carcassonne u mě určitě neutichá, neboť obsah je podle mě opravdu velmi originální a zajímavý.
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)